Monuta Helpt
Monuta Helpt bij nog meer prachtige initiatieven! Lees online  |  Afmelden
Monuta Helpt
 
Monuta Helpt nieuwsbrief
maart 2017
 
Monuta Charity Fund heet sinds 1 januari 2017 Monuta Helpt.
 
 
Beste mevrouw de Jong,

Sinds 1999 ondersteunt Monuta via het Monuta Charity Fund al heel veel mooie initiatieven. Maar wij willen onze maatschappelijke rol verder verstevigen. We vinden dat ‘voor iedereen een afscheid met een goed gevoel’ ook betekent dat niemand alleen afscheid hoeft te nemen. Daarom verschuiven we van een uitvaartbedrijf naar een afscheidsbedrijf. We kijken niet meer alleen naar onze rol in de vijf dagen rondom de uitvaart, maar we willen ook een betekenisvolle rol spelen in de periode daarvoor. En deze verschuiving vertalen we ook door in ons fonds.
 
Inhoud
  Nieuw bij Monuta Helpt
  Terugblik MCF-event 2016
  Toegekende aanvragen
  Agenda
Wat is nieuw bij Monuta Helpt
Naast het geven van financiële steun gaan wij zelf de handen uit de mouwen steken: de medewerkers van Monuta verruilen één dag per jaar hun werkplek om zich buiten Monuta in te zetten om iets goeds te doen. Bijvoorbeeld bij het opknappen van de tuin van een verpleegtehuis of het begeleiden van een dagje uit voor ouderen. Heeft u een klus die nodig geklaard moet worden? Vraag dan onze hulp en dien hier uw aanvraag in. Wie weet komen wij u op donderdag 18 of vrijdag 19 mei wel helpen!
 
Terugblik MCF-event 2016
Donderdag 3 november 2016 ontvingen wij zo'n 140 gasten op boerderij Mereveld voor het jaarlijkse MCF-event. Het event organiseren we ieder jaar om iedereen te bedanken die zich heeft ingezet voor deze initiatieven. Tijdens het event informeerden we de gasten over de nieuwe richting die we op gaan met het fonds en maakten we de nieuwe naam Monuta Helpt bekend. Bekijk de foto’s.
Toegekende aanvragen
Op 12 januari vergaderde het bestuur van Monuta Helpt, onder voorzitterschap van Anita Witzier, voor de eerste keer dit jaar. Het bestuur honoreerde tijdens deze bijeenkomst weer tal van prachtige aanvragen. In totaal schonken we in deze eerste ronde maar liefst € 58.549,88 aan 27 projecten!

Bekijk alle gehonoreerde aanvragen.
 
Agenda
Volgende sluitingsdatum : 23 maart 2017
Bestuursvergadering      : 13 april 2017
Monuta Helpt klusdagen: 18 en 19 mei 2017
 
Blijf op de hoogte: Facebook   Twitter
 
Bezoekadres
Monuta
Schumanpark 11
7336 AM Apeldoorn
 
Postadres hoofdkantoor
Monuta
Postbus 20
7300 AA Apeldoorn
Monuta Helpt
monutahelpt@monuta.nl
(rnummer:) (sscagent:)