Monuta
Lees online  |  Afmelden
Monuta
 
Monuta Charity Fund nieuwsbrief   februari 2016
 
Inspiratie en informatie van het Monuta Charity Fund
 
 
Geachte relatie,

Het Monuta Charity Fund ondersteunt ieder jaar tal van projecten die te maken hebben met het bieden van zorg aan nabestaanden, vlak voor of na het overlijden van een dierbare. We willen u graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen ons mooie fonds. Daarom ontvangt u deze nieuwsbrief. Wij wensen u veel leesplezier en horen graag wat u van de nieuwsbrief vindt!
 
Inhoud
  Eerste aanvragen van 2016 gehonoreerd
  MCF-event 2015
  Het geheim van succesvol fondsenwerven
  Agenda
  Onderzoek
Een nieuw jaar, vol prachtige projecten en initiatieven
Het nieuwe jaar is pas een paar weken oud, maar de eerste aanvragen zijn inmiddels al gehonoreerd. We lichten er graag een aantal uit en geven u een compleet overzicht van alle toegekende donaties.
Lees meer

 
MCF-event 2015
Op 5 november organiseerden wij het jaarlijkse MCF-event. Het event stond in het teken van het 15-jarig bestaand van het fonds. We mochten maar liefst 150 gasten verwelkomen in Utrecht. Bekijk de foto’s.
Lees meer
Het geheim van succesvol fondsenwerven
Veel organisaties zijn afhankelijk van donaties om projecten te kunnen realiseren. Maar fondsenwerven is nog niet zo eenvoudig. Ter inspiratie deelde Jan van der Hout van Stichting Make-a-Wish Nederland de geheimen voor succesvol fondsenwerven.
Lees meer
Agenda
Volgende sluitingsdatum
5 april 2016

Bestuursvergadering
26 april 2016
 
Geef uw mening!
We vinden het belangrijk dat de inhoud van de nieuwsbrief aansluit op de wensen van onze lezers. Daarom horen we graag van u wat u van deze nieuwsbrief vindt. Met het antwoord op slechts drie vragen kunt u ons laten weten wat uw mening is. Alvast bedankt!
Lees meer
Blijf op de hoogte: Facebook   Twitter
 
Bezoekadres
Monuta
Schumanpark 11
7336 AM Apeldoorn
 
Postadres hoofdkantoor
Monuta
Postbus 20
7300 AA Apeldoorn
Klant Contact Center
0800 - 022 22 92 (gratis)
Bel bij een overlijden
0800 - 023 05 50 (gratis)
(rnummer:) (sscagent:)